Wie zijn wij? stageteam

Maak kennis met het team

Elk jaar werken wij bij Playing For Success met nieuwe stagiairs. Dit jaar hebben we studenten van de volgende opleidingen :  HAN Nijmegen, Graafschap College Doetinchem,  Koning Willem 1 College Den Bosch, Capabel Onderwijsgroep en Aventus Apeldoorn.

Stagiair pedagogiek aan de HAN

Bregje van Andel

Ik heb gekozen voor PfS, omdat ik werken met jongeren erg leuk vind en ervaring kan opdoen voor mijn toekomstige werkplek. Ondersteuning en hulp bieden gericht op de behoeften van jongeren is iets wat ik graag wil toepassen. Daardoor haal ik veel voldoening uit het werk.

Stagiair, Social Work aan de HAN

Lieke Keultjes

Ik vind het leuk om te werken met jongeren en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Playing for Success is voor mij een omgeving waar ik ervaring op kan doen en kan doen wat mij blij maakt.

Stagiair, Social Work aan de HAN

Luna Weetink

Ik heb gekozen om stage te lopen bij PFS omdat ik het leuk vind om met jongeren te werken. PFS is een fijne, leerzame omgeving waar ik veel ervaring op kan doen voor mijn werk in de toekomst.

Stagiair, Sociaal werk Graafschap College Doetinchem

Denzel Pangemanann

Ik heb gekozen om stage te lopen bij PFS omdat ik met jongeren werken het leukste vindt. Hulp aanbieden aan jongeren die het nodig hebben is erg dankbaar werk. Op deze stage kan ik veel ervaring op doen voor mijn, hopelijk, toekomstige werk met jongeren.

Stagiair, Sociaal werk aan Capabel Onderwijsgroep

Sani Weis

Ik heb gekozen voor PFS omdat ik in dit vak mijn toekomst wil vinden. Ik vind het leuk om te werken met jongeren, ook voelt het dankbaar om de hulp te kunnen bieden die nodig is.

Stagiair, Social Work aan het Willem 1 College Den Bosch

Liam Schuchmann

Ik heb gekozen om stage te lopen bij PFS omdat ik het erg leuk vind om met jongeren te werken en activiteiten te begeleiden. ik zocht een stage om goeie ervaring op te doen en vind dat ik die goed gevonden heb bij PFS.

Stagiair, Sociaal werk aan het Graafschap College

Johannes Beskers

Stagiair Pedagogiek aan de HAN

Holly Veelders

Ik heb gekozen voor Playing for Success omdat de doelgroep die langskomt erg bij mij past, daarnaast is het erg dankbaar werk om te doen. PFS straalt positiviteit uit, en dat past goed bij mij. Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen bij PFS groeien zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Stagiair, Sociaal werk Aventus

Fleur van der Wal

Ik kwam bij PfS omdat ik een leuke stage-omgeving zocht met een doelgroep die bij mij past en waar ik ervaring op kan doen voor mijn toekomstige werkplek.

Stagiair, Sociaal werk aan het Graafschap College

Esmée Rijnders

´´Met jongeren werken en het begeleiden van jongeren met specifieke behoeften is iets wat ik altijd al heb willen doen. Door mijn stage bij Playing for Success kan ik veel ervaring op doen voor mijn toekomstige baan´´.