wie zijn wij? personeel

Personeel

A.J (Ab) van der Woude MCC

centrummanager/docent/coach Na het behalen van zijn onderwijsbevoegdheid heeft Ab zich gespecialiseerd in leer- en gedragsproblemen en heeft hij ruime ervaring opgedaan in zowel het SBO als het V(S)O. Na zijn studie Master Management Cultuur en Verandering werkt hij sinds 2017 bij Playing for Success Arnhem. Ab is alle dagen aanwezig in het leercentrum.

Songül Usanmaz

Groepsbegeleider. Ik ben Songül, een enthousiaste begeleider bij Playing For Success Arnhem. Na mijn stage bij PFS ben ik nu verheugd om jongeren te begeleiden op de donderdagen en vrijdagen. Mijn passie ligt bij het helpen van jongeren en hen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken. Ik geloof sterk in de kracht van positieve leerervaringen en het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jongeren kunnen groeien en bloeien. Met mijn energieke en positieve instelling, wil ik jongeren aanmoedigen om hun grenzen te verleggen en hun doelen na te streven. Ik geniet ervan om verbinding te maken en een rolmodel te zijn en om samen met de jongeren geweldige avonturen te beleven bij Playing For Success. Ik ben blij om deel uit te maken van de geweldige organisatie en kijk er naar uit om jongeren te helpen hun zelfvertrouwen te vergroten, hun passies te ontdekken en hun toekomst vorm te geven. Laten we samen hun reis naar succes en persoonlijke groei beginnen!

Astrid Voogt

Ik ben Astrid. Ik ben dit jaar begonnen op de maandagen bij PFS-Arnhem als docent/begeleider. Daarnaast werk ik als leerkracht op een basisschool. Ieder dag werk ik met kinderen aan hun talenten en kwaliteiten en leren we samenwerken en omgaan met elkaar. Zo komen ze steeds een stukje verder in hun ontwikkeling. Ik vind het een geweldige kans dat ik bij kan dragen bij PFS aan succeservaringen van kinderen, waarmee zij op een positieve manier uitgedaagd worden om aan zelfvertrouwen en motivatie te werken. Dit is helaas niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Leren met de WOW-factor is ook voor mijzelf van toepassing, het werken in zo’n prachtige omgeving met fijne collega’s werkt inspirerend en maakt dat ik met heel veel enthousiasme en plezier bij PFS ben gestart.