Onze projecten

Een Pfs traject

Een traject bij Playing for Success bestaat uit 10 speelrondes van elk twee uur. De speelrondes zijn verdeeld in een eerste helft en een tweede helft. De ene helft bestaat vooral uit fysieke activiteiten en in de andere helft staan activiteiten op het programma die meer een beroep doen op de cognitie. In beide speelrondes zijn samenwerken, voor jezelf opkomen en stevig in je schoenen leren staan, begrippen die centraal staan. Alle opdrachten/activiteiten zijn zo ontwikkeld dat de kinderen het niet voelen als leren. Dit maakt het juist zo effectief. Wij doen dit in stadion de Gelredome in Musis en het Stadstheater.

VSV traject

Samenwerkingsverband De Verbinding, Scala Onderwijsadvies en Playing for Success Arnhem hebben de handen in een geslagen en zijn tot een samenwerking gekomen in het project: ” Leercentrum Playing for Success.” 
Dit project is bedoeld voor leerlingen die al langere tijd niet meer naar school gaan maar al wel weer in beweging zijn. In het leercentrum kunnen zij in een rustige en veilige omgeving weer een ritme opbouwen, werken aan schoolwerk om zo achterstanden in te halen of te voorkomen en zich voorbereiden op terugkeer naar de eigen school of een andere passende plek.
De verzuimcoaches van Scala hebben de regie.
Aanmelden van leerlingen kan uitsluitend via het onderwijsloket.