DSC_0039 (1)

Hallo allemaal, wij zijn Nienke en Dave en komen op woensdagmiddag samen met andere leerlingen van Het Prisma naar Playing for Success. Vandaag hebben we in de eerste helft eerst met onze coach in een kleine groep bij elkaar gezeten om te vertellen hoe het gaat en te bespreken wat we vandaag willen bereiken. Daarna hebben we de Vitesse geheugenquiz gespeeld, dit was erg leuk!  We kregen een opstelling van Vitesse te zien, ongeveer een minuut. Daarna werd er een filmpje van de wedstrijd PEC Zwolle -Vitesse vertoond en daarna moesten we op een papier de opstelling opschrijven. Ook werden er twee verhalen verteld over de geschiedenis van Vitesse voorgelezen waarover we daarna vier vragen moesten beantwoorden. Soms best wel moeilijk maar de meeste teams hadden bijna alles goed!

In de tweede helft gingen we met onze eigen coachgroep apart zitten en mocht je jezelf presenteren. Dit deden we met hulp van de voorkant van onze map die we vorige week gemaakt hebben. Hierop staat onze naam, hobby’s en ons leerdoel. Dit ging al erg goed vandaag. Vandaag vonden wij het geheugenspel het allerleukste om te doen.

En wat vinden wij het allerleukste aan Playing for Success? Dave: dat we een certificaat krijgen aan het einde na 10 weken. Nienke: samen met klasgenoten naar Playing for Success gaan bij Vitesse is gewoon hartstikke leuk!

Blog van Nienke en Dave